Nissene på Hovdetoppen 1 og 2

Nissene på Hovdetoppen  (2011, Familiefilm)

Mens de er ute og leker i snøen, finner Hovdenissene Myra og adrian ett blinkende skilt med bilde av en svane. De tar det med seg hjem og viser det til Nissemor, og hun forteller dem en historie de ikke har hørt tidligere. En historie om to nisser som på mystisk vis forsvant og aldri har blitt sett senere. De bestemmer sge for at de skal klare å løse gåten og blir virvlet inn i ett mysterium med den skumle nissen, som blir kalt Knivstikker`n.

Samtidig i Utkanten, planlegger Falken hvordan han skal få ødelagt julestemningen for de andre nissene på Gjøvik. Hvilke skumle planer legger han den gangen og vil han lykkes med det?    

         Nissene på Hovdetoppen 2 (2019, Familiefilm/Musikal)

Det er blitt sommer og nissene på Gjøvik feirer St.Hans, uvitende om at Falken er kommet tilbake med nye onde planer. Han dukker opp midt i feiringen, som må avsluttes og Nissepappa kaller inn til nisseråd nede på Gården. 4 nye helter melder seg frivillig til å dra ut på en strabasiøs tur for å finne den omreisende Åslendenissen. Han er nissen med den eldste og beste kunnskapen og det er kun hans råd som kan bidra til å beseire Falken denne gangen. Forhåpentligvis for godt. Vil de klare å finne han før det er for seint?      

       

© Copyright. All Rights Reserved.