Aktiviteter

Filmer av Sielinja production

Andre aktiviteter

Nissene på Hovdetoppen

-2011-

Familiefilm

Mens de er ute og leker i snøen finner nissene Myra og Adrian ett blinkende skilt med bilde av en svane på. Når de viser dette frem til nissemor, får de høre en historie hun ikke har fortalt dem tidligere. En historie om to nisser som på mystisk vis forsvant og aldri har blitt sett siden. De bestemmer deg for å løse gåten med hvor det ble av dem og blir virvlet inn i ett mysterium.


Samtidig, i Utkanten, planlegger Falken hvordan han kan ødelegge julestemningen for de andre nissene på Gjøvik. Vil han klare det?

Nissene på Hovdetoppen 2

-2019-

Familiefilm

Det er blitt sommer, og nissene på Gjøvik holder hyggelig St.Hans fering, da de igjen opplever ett lite hyggelig besøk av Falken. Nissene må samles til ett nisseråd for å finne en løsning for å bevare freden og bekjempe Falkens nye onde planer.


4 helter legger ut på en strabasiøs tur til Åslendenissen for å finne svar. Han er nissen med den eldste og beste kunnskapen. Vil de 4 heltene lykkes med oppdraget sitt?

Hafu, ungdomsklubben i Hunndalen

3 september 2016 åpnet Hafu-klubben dørene sine. Hunndalsforum, Sielinja og Frivilligsentralen hadde sett ett behov for flere tilbud til ungdommer under 18 år, og vi fikk Trygg oppvekst med oss på laget ved å kurse flere av de frivillige på klubben. Ungdomsklubben er per nå mars 2019 blitt ett fast sted for mange av de lokale ungdommene. Vi har besøk av mellom 50-100 ungdommer hver klubbkveld og holder åpne 2 dager i uka.

Hafu Debatt

Neste tema er nettvett og digitale plattformer

Å holde debatt om viktige temaer er ett viktig ledd i Hafu-klubben sitt trygg oppvekst arbeid.


Høsten 2018 holdt vi vår første debatt med tema: Rusmidler og energidrikker.


Neste debatt blir en vår-debatt, 27 mars med tema om Nettvett og Digitale plattformer.

Sielinjas unge talenter

Siden 2011 har Sielinja latt unge talenter få prøve seg på scene foran publikum. 

Første opptreden var på Eiktunet under familiens dag, med ett egenskrevet musikkteatershow

Samme året var det opptreden fra scena under Frivilligdagen på Gjøvik med sang, dans og drilldans

I 2018 hadde vi vår første For hatten konsert på kaffka, Regnet er en venn, vi ble invitert tilbake i 2019, det gleder vi oss til.

Kontaktinformasjon:


Mail: post@sielinja.no

Facebook:

Sielinja

Nissene på Hovdetoppen Hafu-klubben


© Copyright. All Rights Reserved.